Prompt Gaz © 2013

Va oferim urmatoarele servicii

 • Obtinere avize si acorduri acces / dimensionari, evaluari / consultanta de specialitate;
 • Proiectare si executie instalatii pentru imobile de locuit ( cartiere rezidentiale, blocuri, case individuale) si obiective industriale ( fabrici si platforme, cladiri birouri);
 • Societatilor comerciale oferim contracte de mentenanta si interventii ce include servicii de verificari si revizii periodice si la cerere a instalatiilor de gaze naturale;
 • Pentru asociatiile de proprietari oferim o gama vasta de servicii necesare intretinerii si bunei functionari a instalatiilor comune si individuale ( separari, mariri, verificari, revizii s.a. )

 • Societatea noastra este autorizata de A.N.R.E. Si agreata de Distrigaz Sud Retele pentru proiecatrea si executia instalatiilor dumneavoastra de gaze naturale. Ne adresam persoanelor fizice, societatilor comerciale, asociatiilor de proprietari, institutiilor publice etc.

  Instalatiile de utilizare pentru gaze fac legatura intre conducta principala a furnizorului de gaze si locuinta d-voastra, in care montati consumatorii de gaz ( aragaz, centrala termica, plita, cuptor, etc.). Executia unei noi instalatii de gaz , separarea consumului de gaze naturale de cel al colocatarilor blocului, suplimentarea consumului cu alte aparate cat si modificarea unui traseu al instalatiei deja existente se face doar pe baza unui nou proiect de gaze avizat de un specialist i.g.n.

  Pentru aceste operatiuni sunt necesare urmatoarele etape pe care societatea noastra le indeplineste cu promptitudine si real interes:

  - consultanta specializata in vederea alegerii celui mai rentabil traseu al instalatiei d-voastra;
  - Obtinerea avizelor de la distrigaz sud pentru instalatia ce urmeaza a fi executata;
  - Proiectarea instalatie i de gaze naturale si avizarea acesteia de catre un specialist i.g.;
  - Executia instalatiei proiectate in conformitate cu normele tehnice in vigoare;
  - Receptia tehnica a instalatiei executate de societatea noastra;
  - Punerea in functiune a instalatiei ( montarea contorului de gaz ) impreuna cu reprezentantii Distrigaz Sud Retele.

  Pentru obtinerea acordului de acces de la Distrigaz Sud sunt necesare urmatoarele acte:

  - Cerere acord acces
  - Copie act proprietate;
  - Autorizatie construire ( unde este cazul);
  - Copie c.i. Proprietari;
  - Declaratie coproprietari;
  - Acord proprietar( i) bransament existent / coloana gaze naturale ( pentru instalatii de separare bloc );
  - Adeverinta asociatie proprietari ( pentru separare bloc);

  Important !
  Conform legislatiei in vigoare NTPEE/2008, in cazul in care incaperea in care exista aparatele de consum gaze naturale sunt dotate cu geam tip termopan sau securizat cu grosimea mai mare de 4 mm este obligatorie montarea unui sistem de detectie gaze naturale alcatuit dintr-o electrovalva si un senzor care sesizeaza scurgerile de gaze naturale.

  Verificari / revizii tehnice obligatorii
  Agent economic autorizat a.n.r.e. Privind efectuarea de verificari la instalatiile de gaze naturale si efectuarea reviziilor tehnice periodice la 10 ani si cele la cerere ( deect), societatea noastra este agreata si de distrigaz sud prin protocolul incheiat cu acesta avand drept de sgilare si desigilare a contoarelor de gaze naturale apartinand clientilor furnizorului mai sus mentionat. Verificarile de 2 ani si reviziile de 10 ani sunt obligatorii conform prevederilor legale, pentru a asigura buna functionare a instalatiilor si siguranta consumatorilor. Un punct foarte important este acela ca in urma acestor verificari / revizii, societatea prompt gaz poate remedia pierderile constatate la instalatiile astfel ca furnizarea cu gaz nu va fi intrerupta decat atat cat este necesar remedierilor constatate.